Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

ΣΤΑ FLEAMARKETS ΤΟΥ ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ.


VISIT OUR NEW BLOG http://www.runvel.gr/





80's βινύλια, vintage ρούχα και αξεσουάρ, αντίκες, παλιά πλεκτά, γκραβούρες και ότι άλλο περασμένων δεκαετιών μπορείς να φανταστείς θα το βρεις στο Brooklyn, αρκεί να ψάξεις λιγάκι! Περί fleamarkets ο λόγος, πρώην αποθήκες και βιομηχανικοί χώροι επιμελώς ταχτοποιημένοι οι οποίοι παίρνουν ζωή κάθε σαββατοκύριακο από σύγχρονους παλαιοπώληδες και νοσταλγούς περασμένων δεκαετιών. Μέσα στους χώρους αυτούς μπορείς να περιπλανηθείς, αναζητώντας κάτι ενδιαφέρον για την συλλογή σου ή την γκαρνταρόμπα σου.

Είναι το στέκι πολλών μποέμ Νεοϋορκέζων, καλλιτεχνών και διανοουμένων. Τα περισσότερα εκ των εκθεμάτων είναι μεταχειρισμένα και σε πάρα πολύ καλή κατάσταση. Αξίζει να ψάξει κάποιος να βρει αυτά τα μέρη  που αφθονούν στην Νέα Υόρκη, κυρίως στην περιοχή του Μπρούκλιν. Είναι ένα ταξίδι στον χρόνο, το αντιλαμβάνεται κανείς από τις ενδυματολογικές τάσεις που επικρατούν στους χώρους μέχρι και την μουσική υπόκρουση με ακούσματα από  Beatles,The Clash και πολλά άλλα.


Υπάρχουν μέχρι και νυχτερινά  fleamarkets, τα οποία συνοδεύονται από ζωντανή μουσική με νεανικά rock συγκροτήματα. Το κοινό είτε ψωνίζει, είτε πίνει την μπυρίτσα του από τα διάφορα προχειροστημένα μπαρ ή ακόμα μπορεί να παίζει  παλιά ηλεκτρονικά παιχνίδια oπως packman και shinobi. Μάλιστα είναι τόσο καλά οργανωμένες αγορές που υπάρχουν άφθονα ταχυφαγεία ώστε να μείνει κανένας νηστικός. Πίτσες, τορτίγιες , μπέργκερς και πολλα αλλα βρισκονται για να χορτασουν τον κοσμο. Βρήκαμε μέχρι  παπουτσάκια και γεμιστές πιπεριές από το “Anthi’s Greek Kitchen”.
Όμορφες γωνιές της πόλης που αξίζει κάποιος να επισκεφτεί.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου