Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

TΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ BACKPACKER.


VISIT OUR NEW BLOG http://www.runvel.gr/


BACKPACKER θεωρείτε ο ταξιδιώτης του οποίου οι αποσκευές είναι ένα σακίδιο πλάτης. Είναι ο τύπος του ταξιδιώτη που χρησιμοποιεί ξενώνες, hostels και άλλου είδους φθηνά καταλύματα .Κινείται με τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Ταξιδεύει διεθνώς και όσο γίνετε με χαμηλότερο κόστος, αυτή είναι η διεθνής έννοια του. Στην Ελλάδα είναι απλά ένας τρελός τουρίστας που γυρνά τον κόσμο με ένα σακίδιο. 



Γενικώς οι backpackers αποτελούνται από άτομα που τολμούν το κάτι παραπάνω, δεν φοβούνται να λερωθούν και να τσαλακωθούν. Τολμούν ταξίδια που για άλλους είναι προορισμοί επιστημονικής φαντασίας. Δεν είναι καλοπερασάκηδες. Αντιθέτως είναι περιπετειώδης τύποι και αθλητικοί στην συντριπτική πλειοψηφία τους. Βλέπουν εικόνες και γεύονται γεύσεις τις οποίες κανένα τουριστικό γραφείο και καμία υπηρεσία δεν μπορεί να τους προσφέρει. Ζούνε όσο γίνεται πιο κοντά στη ζωή των ντόπιων. Δεν θα πρέπει να παραλείψουμε ότι τα άτομα αυτά σε μεγάλο βαθμό είναι ιδιαιτέρως μορφωμένα και καλλιεργημένα.  

Aφήστε λοιπόν τις φοβίες σας και τις προκαταλήψεις, διαλέξτε ένα προορισμό ,αγοράστε ένα σακίδιο γεμίστε το με τα απαραίτητα και ξεκινήστε!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου